Tilbakemelding

Ring oss i dag!

92 30 20 10

Ønsker du å legge igjen en tilbakemelding hadde vi satt stor pris på det. Den havner på vår forside og på Google.

Dette sier kundene

Høytrykk Rør Åpner IconHøytrykk Rør Åpner

Haugerudveien 50, Oslo

5,0 17 reviews

 • Avatar Morten Sars ★★★★★ for én uke siden
  Profesjonell, serviceorientert og god kvalitetet på arbeidet. Anbefales!
 • Avatar Daniel Lietnerr ★★★★★ for 2 uker siden
  Veldig fint og profesjonelt tjeneste han tilbyr, for en bra pris i tillegg. Kan anbefales helt
 • Avatar Muammer Otgun ★★★★★ for én måned siden
  Dette firmaet anbefales. Bruker dem når vi har problem med tett rør og andre problemer med baderom eller kjøkken. Vi bruker dem også på jobben vår. Ali er profesjonell, hyggelig, ærlig og alltid blid - hver gang. Fornuftige priser også. Kan sterkt anbefales hvis du har behov for hjelp:-)
 • Avatar Øystein Ness ★★★★★ for én måned siden
  Denne forretningen kan anbefales. De er raske og effektive. Her er en god porsjon med veiledning og råd og tips med mens han jobber med tette rør. Nå en drøy uke etter at han har vært og ordnet så er alt bra. Har en opplevelse at firma har stort fokus på god kundeservice i alle led. De følger opp med å ringe / sms når de kan komme også ga info om en liten forsinkelse. Kan trygt anbefale dem. De var hos meg en en kveld i Lillestrøm.
 • Avatar morten møllerbråten ★★★★★ for én måned siden
  Vi hadde fullstendig tette rør en Torsdag Kveld og tok kontakt for hjelp dagen etter. Møtte opp på kort varsel, veldig profesjonell, imøtekommende og god service.
  Alt var oppe fungerte som det skulle på en snau halvtime.
  Vil helt anbefale disse til andre. Tommel opp
 • Avatar Mia Nikolaisen ★★★★★ a month ago
  Vi hadde fullstendig tette rør en søndag ettermiddag og tok kontakt for hjelp. Møtte opp på kort varsel, veldig profesjonell og god service. Tok seg til og med tid til å hjelpe med litt ekstra, der han så det trengtes. Fikk noen gode tips og vi hadde en hyggelig dialog gjennom arbeidet. Anbefales på det sterkeste 🙂
 • Avatar Exotic Fruit ★★★★★ a month ago
  Kom i tide og var veldig flink. Brukte lite tid, og var veldig effektiv.
 • Avatar Melika Ama ★★★★★ a month ago
  Var uheldig med en tett sluk på badet og tenkte det her skulle bli problematisk å fikse. Ble anbefalt å kontakte Ali og det var desidert den beste avgjørelsen jeg har gjort. Han kom på dagen og fant ut av problemet der og da. Så utrolig hyggelig, imøtekommende og hjelpsom. Anbefales varmt på det sterkeste. Kan så absolutt garantere smile garanti etter utførelsen 🙂
 • Avatar Bendik Hoff Hjort ★★★★★ a month ago
  Fantastisk service! Kom på kort tid da vi virkelig trengte det, løste jobben effektivt og var svært hyggelig. God pris ble det også. Kan anbefales på sterkeste!
 • Avatar markus Praner ★★★★★ 4 months ago
  Hadde helt tette rør på bad og kjøkken. Ringte og avtalte, så kom han på dagen. Utrolig trivelig kar som sjekket nøye og fikset raskt og effektivt. Kan absolutt anbefale til andre!

Skroll til toppen